comScore

Galatasaray Galatasaray

Sabri: 'Önemli olan Avrupa'daki başarı'

25 Şubat 2014, Salı 17:32

Galatasaray'ın kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, Devler Ligi'nde oynayacakları Chelsea karşılaşmasının öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, Chelsea mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte Sabri'nin sözleri...

"Şampiyonlar Ligi her zaman çok zorlu bir lig. Bunu zaten Galatasaray yıllar boyunca gördü yaşadı. Geçen seneki çeyrek final başarısından sonra bu sene bunu tekrarlayıp daha üst turlara çıkmak istiyoruz."
"Önümüzde şimdi çok zorlu iki tane Chelsea maçı var. Çok iyi bir kadrosu olan, çok başarılı bir ekip, ama sonuçta biz de Galatasaray'ız. Avrupa'da her zaman başarıyla ayrılan bir Galatasaray oldu"

"BUNU YAPACAK GÜÇTEYİZ"

"Bunu önceki yıllarda UEFA Kupası ve Süper Kupa ile gösterdik. Geçen seneki çeyrek finalden sonra bunu bu desteğiyle kendi sahamızda iyi bir mücadele ile iyi bir oyunla güzel bir skorla ikinci maça avantajlı bir skorla gideceğiz. İnşallah bunu yapacağız yapacak güçteyiz."

"Derbi maçlarının da atmosferi çok farklı ama Avrupa'da oynanan maçlar daha farklı bir atmosferde geçiyor. Galatasaray 2000 UEFA kupası ve Süper Kupa zaferinin ardından hedeflerinin büyüdüğünü gösterdi."

"BAŞARI BİR GELENEK HALİNE GELDİ"

"Avrupa'da başarı bir gelenek haline geldi. Bunu daha üst seviyelere taşımalıyız. Türkiye'de ki başarı önemli ancak Avrupa için bir basamak sadece. Çünkü gelişen futbolda kendi ligindeki zaferler tabii ki önemli ancak önemli olan yurt dışındaki başarılar."

"Galatasaray'ın önceliği de her zaman bu olmuştur. Avrupa'da önümüze çıkan her rakibi yenip, turları geçip, en üst seviyeye ve zirveye gitmek istiyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!