comScore

Galatasaray Galatasaray

"Melo'nun yaptığını herkes yapıyor"

25 Şubat 2014, Salı 11:16

Ünlü yazar ve yorumcu Hıncal Uluç, haftanın gelişmelerini değerlendirirken eski çalışma arkadaşı Mehmet Arslan'ı da eleştirdi.

Sabah gazetesinin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, sabahspor.com'daki köşesinde haftanın oylarını değerlendirdi.
Yazarın yorumlarından bir kısmı şu şekilde;
 
- Galatasaray'ın attığı golle ve penaltıya sebep veren Dany ile ilgili, imalı yorumlar yapılıyor.
 
"O imalar, Fenerbahçe medyasının yaptığı işlerden bir tanesi... Lig TV, nasıl Fenerbahçe'nin resmi televizyonu ise; Hürriyet gazetesi de yazılı basının Lig TV'si oldu. İnanamıyorum; Mehmet Arslan gibi yakından tanıdığım bir arkadaşımın, Fenerbahçe gazetesi çıkarmak için bu kadar yırtınmasını, aklım hayalim almıyor!
 
Ya Mehmet yıllar yılı beni kandırmış, başka bir yüzle görülmüş ve şimdi ortaya çıkıyor; ya da ne biçim baskılar altında ki bu hale gelmiş! Galatasaray ile ilgili, öyle abartılı haberler yapıyor ki ben, okurken utanıyorum. Maçtan önce de, maçtan sonra da... Ben, bakarken utanıyorum."
 
- Beşiktaş cephesinden, sert tepkiler geldi. Nouma örneği veriliyor ve "Biz gönderdik; Galatasaray da gerekeni yapsın" deniyor.
 
"Nouma'nın yaptığı hareket ile Melo'nun yaptığı hareket arasında, Himalayalar kadar fark var. Melo'nun yaptığı hareketi, Türkiye'de yapmayan futbolcu yok."
 
- Doğru bir hareket değil ama Ronaldo'dan Kuyt'a kadar, bu hareketi yapan birçok futbolcunun görüntüsü de yayınlandı.
 
"Herkes yapıyor. Tribünde de herkes yapıyor. Kapak hareketi ve Melo'nun yaptığını, herkes yapıyor. Çok basit bir örnek vereyim: Etrafta genç kızlar varken, bir derbi sonrası konuşan bir Fenerbahçeli veya Galatasaraylıdan bir tanesi, rahatlıkla o hareketi yapar. 'Dün size nasıl geçirdik?' de der... 'Vay etrafta kızlar var, aileler var; ayıptır' diye düşünmez. Çünkü o hareket, çok klişeleşmiş. Sokak hareketi olmuş. Ama etrafında kızlar varken, Nouma'nın yaptığını yapacak birini göster bakalım! Bu, ayrı bir şey ama ben olsam, Melo'yu Galatasaray'da futbolcu olarak tutmam.
 
Yorumların tamamına sabahspor.com'dan ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!