comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba: "Duygusal ve zor bir maç olacak."

25 Şubat 2014, Salı 01:11

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynayacağı kritik Chelsea mücadelesi öncesinde sarı-kırmızılıların yıldızı Didier Drogba açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynayacağı kritik Chelsea mücadelesi öncesinde sarı-kırmızılıların yıldızı Didier Drogba'nın, tur şansı için düşünceleri hocası Mancini ile paralel. Fildişili yıldız, İngiliz basınına verdiği röportajda Chelsea'nin favori olduğunu açıkladı.
 
İlk maçı kilit olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, kendi açısından duygusal ve zor bir maç olacağını ifade etti.
 
Drogba, "Elbette onlar favori. İkinci ayak maçını evimizde oynamayı tercih ederdik. İlk maçta elimizden geldiğince çok gol atmamız gerekiyor" diye konuştu.
Eski takımına karşı oynayacak olmanın kendisini nasıl etkileyeceği sorusunu da yanıtlayan Drogba, "Eski takımınıza karşı oynamak güzeldir ama benim gibi duygusal olduğunuz vakit işler zorlaşır. Ama bir profesyonel olarak formasını giydiğim takıma saygı duyacağım" ifadelerini kullandı.
 
Chelsea formasıyla eski takımı Marsilya'ya karşı kötü bir performans gösterdiğini hatırlatan Fildişili, "Marsilya karşısında kötüydüm. Umarım aynısı olmaz. Farklı bir maçtı o, turu garantilemiştik. Eğlenmek için sahaya çıkmıştım. Şimdi ise tur atlamak zorundayız" diye sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!