comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'dan ilk yardım

23 Şubat 2014, Pazar 12:32

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Beşiktaş mücadelesinde bilincini kaybeden Cenk Gönen'e ilk müdahale eden isimlerden oldu.

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta Semih Kaya'dan sonra Drogba da örnek davranışıyla alkış aldı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında derbi maçta Beşiktaş'ı Selçukİnan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 yendiği maçta Drogba'nın örnek davranışı taraftarları birkere daha kendisine hayran bıraktı.
Maçın 84. dakikasında Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, Burak Yılmaz ile girdiği ikili pozisyonda yerde kaldı. Tolga Zengin'in sakatlanması sonrası oyuna 2. yarı dahil olan Cenk Gönen yaşadığı bu pozisyon sonrası uzun bir süre ayağa kalkamadı.

Beşiktaşlı genç file bekçisinin ilk yardımına koşan isim ise Galatasaray'dan Didier Drogba oldu. Cenk sakatlandığında dilini yutmasın diye yan bir şekilde yatırmasıyla yaşanacak olası büyük bir tehlikeyi önlemiş oldu. Fildişili yıldız, futbol sahalarında yaşanan ölümlerden dolayı önlem alarak rakip takımın kalecisine örnek bir davranışta bulundu. Tecrübeli futbolcu bu hareketiyle her iki takımın taraftarlarından alkış topladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!