comScore

Galatasaray Galatasaray

Veysel Sarı'ya geçer not

23 Şubat 2014, Pazar 12:32

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maça Veysel Sarı gösterdiği performans ile geçer not aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ın derbi maçta Beşiktaş'ı Selçuk İnan'ın 39. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 yendiği maça Veysel'in futbolu damgasını vurdu.

SüperLig'de Galatasaray formasıyla üçüncü maçına çıkan genç futbolcu, 90 dakika sahada kalarak Sarı-Kırmızılı formanın hakkını verdi. İtalyan hocanın kendisine güvenip maça ilk 11'de başlatmasıyla, sağ kanattan yaptığı ataklarla Beşiktaş savunmasını zorlamasıyla Galatasaray'a 3 puanı getiren pozisyonu başlattı. Dany'nin Veysel'e yaptığı müdahale sonrasında, hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Selçuk İnan'ın attığı şık golle sarı-kırmızılılar şampiyonluk yolunda çok değerli bir 3 puana sahipoldu.
EBOUE'DEN FORMAYI KAPIYOR

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue'nin son haftalarda düşen performansı ve yabancı futbolcu statüsünde olması, Veysel Sarı'ya formayı getirdi. 31 Mayıs 2015 tarihinde Galatasaray ile sözleşmesi biten Eboue'nin yerine daha çok forma şansı vermeyi düşündüğü Veysel böylece sağ bek pozisyonunda formayı kapmak adına önemli bir adım attı.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin, sezon sonutakımdan ayrılması gündemde olan Fildişili yıldızın yerine Veysel'i daha çok kullanma kararını aldığı belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!