comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ı dolandıran sahte liseli..

21 Şubat 2014, Cuma 23:55

Galatasaray'ı yaklaşık 500 bin TL dolandıran kulüp avukatı Ayşegül Egemen'in Galatasaray Liseli olmamasına rağmen kendisini liseli olarak nasıl tanıttığı ve kandırdığı da ortaya çıktı.

FutbolArena Özel - Fanatik Gazetesi'nden Serdar Dinçbaylı 2 gün evvel Galatasaray'da yaşanan ve akıllara durgunluk veren skandalı ortaya çıkardı.

Ayşegül Egemen, Galatasaray'ın dev kurumsal kadrosunu Galatasaray Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum diye kandırarak Galatasaray'ın hukuk işlerinin başına getiriliyor.
Avukat Ayşegül Egemen'in, sahte dosya, sahte evrak ve sahte fatura düzenleyerek, onca hukukçunun arasında paraları cebe indirdiği ortaya çıktı. Bu skandalın patlak vermesinin ardından Ayşegül Egemen kulüpten kovuldu.

"DERSİNİ ÇOK İYİ ÇALIŞMIŞ"

Bu skandalın patlak vermesinin ardından merak edilen konuysa Galatasaray Liseli olmamasına rağmen kulüpte çalışan o kadar liselinin arasında kendisini nasıl  Galatasaray Liseli diye tanıttı ve kandırdı?

Kulüpte Avukat Ayşegül Egemen ile çalışan bir Galatasaray Liseli profesyonel "hepimizi yedi, ben de yedim" dedi. Ve olayı şöyle anlattı:

"Dersini çok iyi çalışmış. 2005 yılında mahkeme kararıyla Çoban olan soy adını Egemen olarak değiştirmiş. Galatasaray Lisesi 130. Dönem mezunuyum dedi. Gerçektende Galatasaray Lisesi 130. Dönem mezuları arasında Ayşegül Egemen var. Benim liseden arkadaşlarımdan bazıları hoca olarak görev yapıyorlar. Onların öğrencisiyim dedi. Hepsini tanıyor. Mesela şu dönemden şu kişiyle görüşeceğim dedim, 'Tanıyorum çok selam söyle' dedi. Haberi okuyunca ağzım açık kaldı. Dersini çok iyi çalışmış, çok iyi planlamış. Hepimizi yedi"

Haber: Aydın Cingöz

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!