comScore

Galatasaray Galatasaray

Mourinho'nun Drogba planı!

20 Şubat 2014, Perşembe 15:33

İngilizlerin eski ünlü futbolcusu ve yorumcusu Jamie Redknapp, Mourinho'nun yaptığı açıklamaların Drogba'yı hedef aldığını ve daha kötü oynaması için olduğunu belirtti.

Liverpool'un efsanevi yorumcusu ve futbol yorumcusu Jamie Redknapp, Chelsea ile Galatasaray arasında oynanacak maç öncesi Portekizli futbol adamı Jose Mourinho'nun açıklamalarınadair açıklama yaptı.

Jose Mourinho'nun Chelsea'deki önceliğinin UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olduğunu belirterek; "Jose belli ki hem Chelsea'yi, hem Chelsea ile kazanmayı seviyor. Sürekli kendilerini aşağı gösteriyor, sanki kazanırsa sürpriz yapacak bir takımmış gibi konuşuyor ama ben onların Galatasaray'ı elemesini bekliyorum" dedi.

Redknapp, Didier Drogba'nın Stamford Bridge efsanelerinden biri olduğunu belirterek; "Mourinho'nun, rakibin en iyi oyuncusu Didier Drogba hakkında yaptığı numaraları görüyorsun. Maçtan önce de tünelde birbirlerine sarılacaktır. Ona ne kadar iyi olduğunu söyleyecek ve kötü oynaması için ona bazı sözler kullanacaktır" ifadelerini kullandı.

Deneyimli futbol adamı sonolarak; "Drogba, Londra'da oldukça sıcak karşılanacaktır. O bunu hak ediyor zaten" diyerek yorumunu noktaladı.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!