comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da 'çifte standart' krizi!

20 Şubat 2014, Perşembe 09:30

Sarı-Kırmızılı yönetimin yılbaşı taksitleri için yerli futbolculara Nisan ayına senet verdiği fakat yabancılara günü gününe ödeme yaptığı ortaya çıktı...

Antalya'da yaşanan puan kaybı sonrasında adeta kaynayan kazan haline gelen Galatasaray'da perde arkasında kalmış bir kriz daha gün yüzüne çıktı...
 
Nakit sıkıntısı çeken ve erkek basketbol takımına uzun bir süre ödeme yapamayan Sarı-Kırmızılı yönetimin çok tartışılacak bir uygulamaya imza attığı belirlendi. Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi, Aralık ayı sonunda yılbaşı taksitleri için yerli futbolcularla masaya oturdu ve Nisan ayına senet verdi. Sarı-Kırmızılı yönetim buna gerekçe olarak nakit akışında yaşanan sıkıntıyı gösterdi. Yerli futbolcuların da bu durumu anlayışla karşıladığı ve sorun çıkarmadığı ifade edildi.
 
Fakat Galatasaray yönetiminin aynı uygulamaya yabancı futbolcular için gitmediği ve ödemeleri günü gününe yaptığı belirlendi. Özellikle Drogba, Melo ve Sneijder'in sözleşmelerindeki özel maddelerden dolayı yönetimin yabancılara zamanında ödeme yaptığı öğrenildi.
 
YAPILAN ÇİFTE STANDART BİRLİK BERABERLİĞİ BOZDU!
 
İlk planda yönetimin Nisan ayına senet vermesine ses çıkarmayan yerli futbolcuların, yabancılara ödeme yapıldığı için isyan bayrağını açtığı belirlendi. Hatta yapılan bu çifte standartın takım içindeki birlik beraberliği bozduğu, yerli-yabancı gruplaşmasına sebep olduğu da iddialar arasında... Başta Sabri, Burak, Selçuk, Hakan ve Hamit olmak üzere birçok yerli futbolcunun yönetimden ödeme talep ettiği de belirtiliyor.

Kaynak: Takvim

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!