comScore

Galatasaray Galatasaray

Hıncal Uluç'tan ilginç değerlendirme

19 Şubat 2014, Çarşamba 10:31

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Medical Park Antalyaspor ile berabere kaldığı maç hakkında ilginç değerlendirmeler yaptı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda berabere kaldığı maçı spor yazarı Hıncal Uluç değerlendirdi.

İşte Hıncal Uluç'un çok konuşulacak o yorumları...

"SABRİ ÖYLE BİR YÜREKLE OYNUYOR Kİ..."

Galatasaray için 1 puan mucize... Çünkü kötü oynayan, sadece savunması değil... Bir ölçü vereyim: Antalya karşısında, Galatasaray'ın sahaya çıkan 11'i ile kenarda oturan 7 yedek oyuncusu ve tribünde oturan 5-6 kişiyi bir araya getirsek, futbolcu yeteneğine bakarak bir sıralama yapsak; Sabri, en sonda yer alan adamdır. Sabri, Galatasaray'ın sahadaki en iyisiydi. Sabri, bu senenin başından beri Galatasaray'ın en iyilerinden biri... Çünkü öyle bir yürekle oynuyor ki, öyle bir Galatasaraylılıkla oynuyor ki; yeteneklerinin üstünde...

"EN İYİ OYUNCUSU SABRİ OLAN G.SARAY, CHELSEA'Yİ..."

Sabri böyle oynadığı zaman, öbürlerinin harikalar yaratması lazım. Ama öbürleri o kadar gerideler ki bu Sabri, takımın en iyisi... İşte ölçü bu... En iyi oyuncusu Sabri olan Galatasaray, Chelsea'yi geçebilir mi?

"AKLIMI SEVEYİM DİYEN AYSAL, DROGBA'YI..."

Allah'a şükür; nihayet Drogba'ya tahammül edemedi. Ama yine de çok sabretti. "Aklımı seveyim" diyen Ünal Aysal Başkanım; Drogba'yı, Sneijder'i seyretti mi acaba!.. Bir gün önce, Fatih Terim'e 'inat olsun' diye almadığı Alper'i seyretti mi? Şimdi Ünal Aysal'ın aklını sevmek mi lazım; yoksa o akla şaşmak mı lazım!

"ALPER GİBİ BRİ ADAMI DEĞİL DE..."

Bu sezon 6+0, seneye 5+0 kuralı varken; Alper gibi bir adamı değil de Drogba gibi futbol hayatının sonunu yaşayan bir adamı, sırf 'reklam olsun' diye aldı.

"DROGBA'NIN CEHENNEME KADAR YOLU VAR"

Geldiği günden beri; sahanın içinde, dışında, soyunma odasında, seyircinin önünde -tövbe yarabbi- 'Ben bu takımın Allah'ıyım' der gibi davranan bir adam!.. Bunların hiçbirine ses çıkarmazsan; Tugay'ın elini niye sıksın! Mancini'ye parmak uzattı; yine ona şükret.

Utanmadan, iki senelik sözleşme ve eşek yükü ile para istiyor Galatasaray'dan!.. Bunu isteyen adam, sahada kendini gösterir ve tribün ayağa kalkar; 'Bu Drogba'nın sözleşmesi nasıl uzatılmıyor' diye... Tenezzül edip, topa vurmuyor!.. Ondan sonra da çıkarken, hocalara hava atıyor. Cehenneme kadar yolu var!..

Galatasaray'da otorite olsa; verir eline pasaportu, hemen gönderir. 'Hadi yallah!' diye... Drogba yok, Sneijder yok, Selçuk yok.

"SAAT 4'TE KULÜPTEN ÇIKIP..."

Geçen gün gazetede okuyorum; inanamadım! Galatasaray yönetimi, bu takımın gece hayatına bir çare bulmak zorunda... Burak ile Selçuk, sabah saat 9'da buluşmuş. Saat 10'da kahvaltı etmişler. Saat 10'da kahvaltı ederken fotoğrafları var.

Saat 10'da kahvaltıda buluşmak için, 9'da kalkmış olmak lazım. Daha erken değil; 9'da uyandıklarını farz ediyorum. Ayrılma saatleri, sabaha karşı 4!.. Eve gitti, duş yaptı, uyudu; saat 5 oldu. 24 saat içindeki uyku saatleri, 4!.. O gün antrenmana çıkacaklar.

Saat 4'te kulüpten çıkıp eve giden adamlar, 4 saat uyuyacaklar -5'ten 9'a kadar- sonra antrenmana gidecekler! O antrenmandan hayır gelir mi? Bin defa dedik ki 'Maç gecesi gezmeyin.' Ondan sonra, sahada yürüyorlar; biraz zorlandılar mı sakatlanıyorlar! Bir başıboşluk, bir laubalilik, bir sahipsizlik...


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!