comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Tulun'a saldırının nedeni!

18 Şubat 2014, Salı 18:33

Antalya'da 2 puan bırakan Galatasaray'da maçın skoru kadar havalimanında Bülent Tulun ile sarı kırmızılı taraftarlar arasında yaşanan tartışma gündeme damgasını vurdu.

Teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'daki görevinden ayrılmasının ardındanilk lig maçı olan Akhisar deplasmanında takım otobüsünün en ön koltuğuna oturan Bülent Tulun, G.Saray tribünlerinden büyük tepki almıştı. Tulun, birçok kez istifaya çağrıldı, protesto edildi.

Başkan Ünal Aysal'ın futbol takımından uzak tutmak adına Almanya'daki projede Alt Yapı Koordinatörü göreve atadığı Bülent Tulun'u, Galatasaray kafilesi ile gören Ultraslan grubu büyük tepki gösterdi.

"TAKIM UÇAĞINDA SENİN NE İŞİN VAR"

Ve yıllar süren birikimin ardından 4-5 kişilik G.Saray taraftarları, Bülent Tulun'u takım uçağına binmek üzere iken görünce “ Sen nasıl takım uçağına binersin… Bir de takımla hala seyahat edip uçağa mı biniyorsun. Önce sen yaptığın yanlışların hesabını ver” diyerek Bülent Tulun'un üzerine yürüdü.

YUMRUKLA YERE YIĞILDI

Galatasaray'ın kurmayı Tulun'da karşılık verince bir taraftar Bülent Tulun'u önce çekip daha sonra yumruk attı. Aldığı darbe ile birlikte Antalya Havalimanında Bülent Tulun yere düştü. Yerde kalan Bülent Tulun'da taraftara karşılık vermeye çalıştı. Araya girenler Tulun'u yerden kaldırdı.

İSTANBUL'DA TARAFTAR VAR BİLGİSİ İLE HAREKETE GEÇİLDİ

Ardından, İstanbul Atatürk Havalimanında Ultraslan taraftar grubunun kalabalık şekilde G.Saray takımına destek olmak için Yeşilköy'e çıkarma yaptığı bilgisi takım uçağına ulaştı. Bunun üzerine G.Saray taraftarı ile yıldızı barışmayan Bülent Tulun ile tribünler arasında bir tatsızlık yaşanmaması adına harekete geçildi. Galatasaray kafilesini taşıyan uçak İstanbul'a indi. Ve iner inmez alanda hemen uçağın altına polisler geldi.

TULUN BAŞKA BİR KAPIDAN ÇIKARTILDI

Herhangi bir saldırı ihtimaline karşı Bülent Tulun nedeni ile polis Galatasaray takım uçağını içerde karşıladı. Daha sonra Galatasaray futbolcuları ve kafile kapıdan çıkarken, taraftarların dikkatinin oyunculara vereceği sırada Bülent Tulun'un başka kapıdan çıkarılması kararlaştırıldı. Ve Tulun Galatasaray kafilesinden ayrı olarak farklı bir çıkış kapısından havaalanından ayrıldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!