comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'yi çıldırtan oyuncu!

18 Şubat 2014, Salı 10:33

Galatasaray'ın, Antalyaspor ile oynadığı mücadelede gol yememe serisi biterken, Burdisso'nun performansı Mancini'yi sinirlendirdi.

Son zamanlarda yakaladığı çıkışı savunmasında yakaladığı istikrara borçlu olan Galatasaray, Antalya deplasmanında aynı başarıyı gösteremedi. Sarı-kırmızılılarda Hakan Balta'nın sakat, Aurelien Chedjou'nun da sarı kart cezalısı olmasının faturası ağır oldu.

Geri hatta tecrübeli bir oyuncunun yokluğunu araya sarı-kırmızılılarda, daha zamana ihtiyacı olduğu izlenimi veren Guillermo Burdisso'nun kötü performansı teknik direktör Mancini'yi sinirlendirdi. Yedek kulübesinde adeta çılgına dönen İtalyan teknik adamın, Arjantinli genç oyuncuya ikili mücadelelerde zayıf kaldığını ve kendini geliştirmesi konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.
Arjantinli oyuncunun yeteneği ve kumaşından şüphesi olmayan Mancini'nin, ilerleyen haftalarda da Burdisso'ya şans vermeyi düşündüğü ve genç futbolcunun maç kondisyonunun artması için ona fırsat vereceği ifade ediliyor.

BALTA'NIN DÖNÜŞÜ RAHATLATTI

Kısa süreli sakatlığında Antalyaspor maçında riske edilmeyen Hakan Balta ve sarı kart cezalısı Chedjou'nun dönecek olması teknik direktör Mancini'ye rahat bir nefes aldırdı. İstediği savunma anlayışını Hakan Balta, Chedjou ve Semih üçlüsüyle bulan İtalyan teknik adamın, bu oyuncuları Beşiktaş karşısında kullanması bekleniyor. İdmanlara başlayan Hakan Balta, kritik derbide formasına kavuşacak. Öte yandan 2. goldeki tecrübesizliğinin getirisi olan hata dışında mükemmele yakın bir oyun ortaya koyan Alex Telles'in de başarılı çalıştırıcıdan olumlu not aldığı öğrenildi.

SERİ BİTTİ

Galatasaray deplasmanda M.P Antalyaspor ile 2-2 berabere kalırken 10 maç sonra Süper Lig'de kalesinde 2 gol gördü. En son Fenerbahçe deplasmanında 2-0 kaybederken kalesinde 2 gol gören Galatasaray diğer maçlarda toplam 5 gol yemişti. Galatasaray Süper Lig'de bu sezon deplasmanda oynadığı 11 maçta 18 puan kaybetti. Bu sezon Beşiktaş karşısında 3-0 (hükmen), Kayseri'de Kayserispor karşısında 4-2 ve K.Erciyesspor karşısında 3-1'lik skorla kazanan Galatasaray diğer 11 maçta ise 6 beraberlik 2 yenilgi aldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!