comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den derbi açıklaması

17 Şubat 2014, Pazartesi 22:21

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Mancini, kendi kalelerine gol atmadan önce öne geçmeleri gerektiğini belirterek derbi karşılaşması hakkında açıklamada bulundu.
 
İşte Mancini'nin açıklamaları:
"İYİ OYNADIK AMA..."

"Maçı kopartma şansımız vardı ama ne yazıkki 4-5 pozisyona girmemize rağmen golü bulamadık. Burada ilk 25 dakikada iyi onarken pozisyonlara girerek öne geçmemiz gerekiyordu. Kendi kendimize attığımız bir golle yenik duruma düştük. Bizim yakaladığımız pozisyonlarla geriye düşmeden 2-0 öne geçmemiz gerekiyordu."
 
"Kendi kalemize attığımız golden sonra maç komplike hale geldi. İyi oynamamıza rağmen iki gol gol attık ancak kazanamadık."
 
"Mutlaka güzel bir maç bizi bekliyor. Kaliteli oyunculara sahipler. Güzel bir maç olacağına eminim."
 
"BURDISSO'NUN ZAMANA İHTİYACI VAR"

"Drogba'nın hareketi kafaya takılacak bir şey değil, büyütülecek bir şey değil. Gergin olabilirsiniz, yorgun olabilirsiniz. Birçok kişi bunu yapabilir.
 
Sadece G.Saray değil, F.Bahçe için de Beşiktaş için de deplasman zor. F.Bahçe'ye bakarsanız da puan kayıpları deplasmanda gerçekleşti. İlk dakikalarda golü bulduktan sonra 4-5 tane pozisyon bulan bir Galatasaray var, ama maalesef golü bulamayan bir Galatasaray var. 2 aydır oynamayan Burdisso'nun biraz daha zamana ihtiyacı var."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!