comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray cephesinden yürüyüş açıklaması!

16 Şubat 2014, Pazar 20:33

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Bugün TV'de katıldığı Sporextra Programı'nda Semih Kaya ve Didier Drogba hakkında kritik açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Bugün TV'de katıldığı Sporextra Programı'nda Semih Kaya ve Didier Drogba hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Ergün ayrıca, bazı Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçe'nin düzenlediği yürüyüşe katılması konusunu da değerlendirdi.

Semih Kaya için Galatasaray'a hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmediğini dile getiren Ergün, "Semih için bize ulaşan bir teklif bulunmuyor, çıkan haberler spekülasyondan ibaret. Semih için yapılanların aynısı sezon başında Burak Yılmaz için de yapıldı ve bu dedikoduların oyuncuların performansları üzerindeki etkisini gördük" dedi.
Didier Drogba ile sözleşme konusundaki görüşmelerinin devam ettiğini dile getiren Ergün, "Drogba büyük bir profesyonel ve performansında da dönemsel dalgalanmalar olabilir. Drogba, bu sorunları aşabilecek durumda. Drogba ile sözleşme konusunda görüşüyoruz ama şu anda net bir şey yok. Drogba'nın şu anda sözleşme imzalaması ya da imzalamaması onun performansını etkilemez" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin düzenlediği yürüyüşe bazı Galatasaraylı taraftarların katılması konusunu da değerlendiren Ergün, "Bu konu hakkında yorum yapmaya gerek yok. Özgür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve kim neye inanıyorsa onu yapabilir" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!