comScore

Galatasaray Galatasaray

Tüzemen'den ilginç iddia!

16 Şubat 2014, Pazar 14:33

Galatasaray yönetimine yakın isimler arasında bulunan köşe yazarı Levent Tüzemen, sarı-kırmızılıların Hukuk Kurulu'nda büyük bir skandal yaşandığını iddia etti.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun bedelli artırım konusunda Galatasaray Sportif'e "şartlı izin" vermesi ile sarsılan sarı-kırmızılılar ile ilgili, Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen'den şok bir iddia geldi. Tüzemen, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "kurumsallaşma" çabalarına rağmen, Hukuk Kurulu'nda büyük bir skandalın yaşandığını belirtti.

Galatasaray yönetimine yakınlığı ile bilinen Tüzemen'in iddiasına göre, Hukuk Kurulu'nda bir takım profesyoneller, gayrımeşru bir takım işlerin içine karıştı ve sarı-kırmızılı yönetimin de bu konuda bir bilgisi yok.
İşte Tüzemen'in olay yaratan sözleri...

G.Saray camiası, Başkan Aysal'ın "kurumsallık" anlayışına hala uyum sağlamış görünmüyor. Yöneticiler atanan profesyonellerin icraatlarının hesabını verecek olmanın sıkıntını fazlasıyla yaşıyor. Kulağıma geldi; Hukuk Kurulu'nda akçeli işler konusunda ciddi bir sorun yaşanmış. Skandala imza atanın adını etik olarak vermeyeceğim. Ancak işin komik yönü yöneticilerin bu skandaldan haberdar olmaması. Davul yönetimde, tokmak profesyonellerde mi olmalı? Gerekli denetimler yapılmaz ve profesyonellerin istediği gibi at koşturmasına izin verilirse yeni skandalların yaşanması kaçınılmaz olur.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!