comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın transferinden sürpriz cevap!

15 Şubat 2014, Cumartesi 14:32

Galatasaray'ın devre arasında renklerine bağladığı Izet Hajrovic'in eski kulübü Grasshoppers'ta başkan transfer için gelen eleştirilere yanıt verdi.

İsviçre Ligi ekiplerinden Grasshoppers'ın Başkanı Stephan Anliker, ülkesinde bir gazeteye röportaj verdi ve devre arasında Galatasaray'a gönderdikleri Izet Hajrovic için kendilerine gelen eleştirileri de yanıtladı.

Anliker, sezon sonunda Dünya Kupası'nda Bosna ile mücadele edecek olan genç oyuncunun, bonservis bedelini arttırma ihtimaline karşın, devre arasında gönderilmesi sonrasında gelen eleştirilere yanıt verirken, "Hajrovic yurtdışına gitmek istedi. Eksikliğini hissetmeyiz. Biz de onun yerine Brezilyalı Caio'yu aldık. Satış için en iyi zamanı tabii ki biz de düşünüyoruz. Yaz aylarında daha düşük bir fiyata satardık. Herkes sakin olsun, Galatasaray ile çok iyi şartlarda bir anlaşma yaptık" diye konuştu.
Galatasaray Bosnalı oyuncuyu 3,5 milyon euro bonservis bedeli ile renklerine bağlarken, İsviçre ekibi oyuncunun yerine renklerine bağladıklarını belirttiği Caio için Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Goianiense'ye 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!