comScore

Galatasaray Galatasaray

Antalya'da golcülerin düellosu

15 Şubat 2014, Cumartesi 05:32

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında MP. Antalyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak mücadele golcülerin düellosuna sahne olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında MP. Antalyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak mücadele golcülerin düellosuna sahne olacak. MP Antalyaspor'un yeni forveti Semih Şentürk, yeni takımına flaş bir başlangıç yaparken Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın son haftalarda yükselen form grafiği dikkat çekiyor.

Burak Yılmaz geçen hafta Eskişehirspor maçında attığı golle bu sezon Süper Lig'de 11.golünü atmış oldu. Burak Yılmaz 11 golle Süper Lig'de en çok gol atan yerli oyuncu konumunda bulunuyor. Burak aynı zamanda Süper Lig'in son iki sezonunda gol kralı olmuştu. Burak Yılmaz son 3 sezonda Süper Lig'de 83 maça çıktı ve 68 gol attı.
SEMİH'TEN 7 MAÇTA 4 GOL

Semih Şentürk devre arasında transfer olduğu M.P.Antalyaspor takımında 7 resmi maça çıktı ve 4 gol attı. Süper Lig'de 52 dakikada 2 gol atan Semih, Ziraat Türkiye kupasında 351 dakikada 2 gol attı. Semih Şentürk geçen sezon Fenerbahçe forması altında 26 resmi maçta 3 gol atmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!