comScore

Galatasaray Galatasaray

İtalyan DEV'inin gündeminde Sneijder var!

14 Şubat 2014, Cuma 21:26

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder'in İtalyan devi Milan'ın gündeminde olduğu iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder'in peşine yeni bir Avrupa devinin takıldığı iddia edildi.
Çizme basınında yer alan habere göre, Serie A'da kabus gibi bir sezon geçiren ve eski oyuncusu yine bir Hollandalı isim Clarence Seedorf'u takımın başına getiren Milan, sarı-kırmızılı ekibin yıldızını gündemine aldı.
 
Seedorf'un önümüzdeki sezon için daha iyi bir orta saha yapılanmasına gidileceğinden bahsedilirken, Hollandalı teknik adamın vatandaşı Sneijder'i ciddi şekilde takımında görmek istediği ifade edildi.
 
M.UNITED'I İTİRAF ETMİŞTİ
 
Başarılı orta saha oyuncusu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bir başka Avrupa devi, Premier League ekibi Manchester United'ın kendisini istediği söylemişti.
 
Deneyimli oyuncu, "Beni transfer etmek isteyen takımlar oldu. (Manchester United gibi...). Ama hiç bir zaman takımdan ayrılmayı düşünmedim çünkü gitmek istemiyordum ve kulübüm de beni bırakmaya razı değildi. Galatasaray'dan ara transfer döneminde ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi. Kulüpten de satılacağıma dair bir imada bulunulmadı. Burada daha aşılabilecek çok engel, ulaşılabilecek çok şey var." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!