comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın İtalya çıkarması!

14 Şubat 2014, Cuma 16:32

G.Saray'a yakınlığıyla bilinen Ali Güven, İtalyan basınına sarı kırmızılıların ara transfer döneminde Çizme'deki transfer girişimlerini anlattı.

Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen ve İtalya'daki bağlantılarıyla Galatasaray'a yakın zamanda Wesley Sneijder'i kazandıran iş adamı Ali Güven, Çizme basınına röportaj verdi.

Ali Güven, Galatasaray'ın Ramirez'i izlediğini ancak durumun düşünceden ibaret olduğunu, Astori'nin Ranocchia'dan önce geldiğini ancak iki transferin de yüksek bedellerden ötürü gerçekleşmediğini açıkladı. 

- Sneijder'den başlayalım. Takımınız için ne derece önemli?
"Evet, bizim için çok önemli bir oyuncu. Takımımızın en önemli "direk"lerinden bir tanesi, hatta en temel kolonlardan biri diyebiliriz. O Galatasaray'da çok mutlu ve buradan ayrılmayacak"

- Ocak döneminde Gaston Ramirez'i istediniz mi?
"Transfer durumunu izledik, takip ettik. Sadece düşünme aşamasında kaldı"

- Ancak, Ranocchia için yoğun bir ilginiz oldu...
"Doğru ama çok pahalıya geliyordu. Kulüp bunu ödemek istemedi ve başka bir tercih yaptı"

- Galatasaray pişman mı?
"Aslında Davide Astori ilk tercihti. Ranocchia'dan da önce geliyordu ama Cagliari başkanı Cellino oyuncu için bonservis istedi. Görüşmelerde hiçbir zaman kiralık formülü üzerinde duramadık"

- Astori için bir girişim olacak mı ileride?
"Şu an için yok. Şu an görüşmeler dondurulmuşdurumda. Galatasaray şu an için sadece Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğunca daha ileri gitmeyi düşünüyor, istiyor"

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!