comScore

Galatasaray Galatasaray

Semih'in moralini alt üst ettiler

14 Şubat 2014, Cuma 08:32

3 sezonda 89 resmi maça çıkan Semih Kaya, yeni imzayla yıllık 1.4 milyon TL alırken 19 yaşındaki Koray'ın çok daha fazla kazanması milli oyuncunun moralini altüst etti.

Galatasaray'ın 'bayrak' oyuncusu olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Semih Kaya, yapılan yeni transferlerin ardından ücretiyle ilgili beklemediği bir durumla karşı karşıyageldi...

Sarı-kırmızılı formayla 3 sezonda 89 resmi maça çıkan ve takımın vazgeçilmezi olan milli oyuncu, kontratını kasım ayında revize ederken yıllık 1.4 milyon TL ve maç başına 20 bin TL karşılığında 2015-16 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

Hayatı boyunca parakonularında yönetim ile görüşmeyen ve her zaman sarı-kırmızılı formayı maddiyatın önünde tutan oyuncu, Koray Günter'in ücretini gördüğünde ise gözlerine inanamadı. B.Dortmund'dan transfer edilen 19 yaşındaki oyuncuya yıllık 2.1 milyon TL ödeneceğini gören ve her sezonda bu rakamın 300'er bin TL artacağını öğrenen Semih Kaya'nın tüm morali altüst oldu.

NAPOLİ TAKİBİ!

Koray Günter'e de Semih'in sözleşmesindeki gibi bonuslar verilirken 22 yaşındaki oyuncuya da yurtdışından teklifler gelmesinin aklını karıştırdığı öğrenildi.

İtalyanlar Napoli, İngilizler ise Liverpool'un Semih'i takibe aldığını yazarken milli oyuncunun takım arkadaşına belli etmese de ona verilen ücretin kendisinden çok daha fazla olmasının moral bozukluğunu yaşadığı öğrenildi.

sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!