comScore

Galatasaray Galatasaray

Florya'nın gizemli bir konuğu vardı!

13 Şubat 2014, Perşembe 15:33

Galatasaray'ın son idmanında çalışmaya Roberto Mancini'nin futbolcu oğlu Andrea Mancini'nin de katılması muhtemel bir transferi akıllara getirdi.

Ara transfer döneminde gençleştirme operasyonu gerçekleştiren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile oynadığı mücadeleye oldukça genç bir kadro ile çıkarken, mücadele sonrasındaki ilk idmanda yaşanan bir gelişme şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızıların yaptığı idmanda, teknik direktör Roberto Mancini'nin futbolcu oğlu Andrea Mancini de yer aldı.
BABASI İLE 2 KERE AYNI TAKIMDA GÖREV ALDI!

Macaristan Ligi ekiplerinden Budapest Honved'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncunun İstanbul'da çalışmalara başlaması, muhtemel bir transferi de akıllara getirdi. İtalyan teknik adamın görev yaptığı sürede, İtalya Serie A ekiplerinden Inter ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de de, babasının yanında forma giyen genç oyuncunun, tekrar babası ile bir araya gelme ihtimali ortaya çıktı.



1992 doğumlu İtalyan oyuncu, orta sahada, ofansif görev alıyor. Manchester City'den ayrıldıktan sonra, önce İspanya'ya Real Valladolid'e giden,sonrasında da Macaristan'a transfer olan genç oyuncu, bu sezon forma giydiği 8 mücadelede takımına golatarak ya da asist yaparak katkıda bulunamadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!