comScore

Galatasaray Galatasaray

Ontivero: 'Oynamak istediğim yer...'

13 Şubat 2014, Perşembe 13:35

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Lucas Ontivero, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Lucas Ontivero, Florya'da basın mensuplarını sorularını yanıtladı. G.Saray'a gelerek bir hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Arjantinli, forvet bölgesinde ve daha serbest oynamayı tercih ettiğini ifade etti.

İşte Ontivero'nun sözleri...
"Böyle bir takımla çalışmak bir hayalgibi. O yüzden her gün tanrıya şükrediyorum. Çok şükürler olsun ki onlarla beraberim. Onlardan bir şeyler kapmaya çalışıyorum."

"DAHA ÖNDE VE SERBEST..."

"Oynamak istediğim yer için, ilk maçtaki gibi önde ve daha serbest oynamak istiyorum diyebilirim. Ama tabii hocam Mancini beni nerede görmek istiyorsa orada oynuyorum. Dün kanatta oynadım."

"İDOLÜM TEVEZ AMA..."

"Şu an için idolüm tabii ki Tevez. Arjantin'e bakıldığında da bir Maradona gerçeği var. Ama ben kendim olmak istiyorum, kendim olarak bir şeyler yapmak istiyorum."

"BİR RÜYA GERÇEKLEŞTİ"


"Adım adım yaklaşmak lazım olaya. Bir rüya gerçekleşti ve Galatasaray'dayım. Hazırlık kampını G.Saray'da geçiremedim. Adım adım, yüzde 100'ümü vererek adapte olmaya çalışıyoruz."

"MANCINI FAZLA GERİ GELMEMİ İSTEMEDİ"

"Mancini, diğer oyuncularla konuştuğu gibi benimle de konuşuyor. DÜnkü maçta fazla geri gelmemi istemedi ve daha ofansif oynamamı söyledi."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!