comScore

Galatasaray Galatasaray

Amrabat: 'G.Saray muhtemelen elenir'

13 Şubat 2014, Perşembe 12:32

Galatasaray'dan Malaga'ya kiralık giden Nordin Amrabat, sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçı kaldığını ve muhtemelen eleneceğini söyledi.

Galatasaray'dan Malaga'ya kiralanan Nordin Amrabat, sarı kırmızılılardan nasıl ayrıldığı, Malaga'yı niye tercih ettiğini ve sezon sonunda neler olabileceğini anlattı.

Amrabat; "Galatasaray'dan bana "Malaga seninle ilgileniyor" diye haber geldi. Birçok kulübün ilgisinin olduğunu biliyordum ama Malaga teklifte bulununca, İspanya Ligi'nde oynamak için geldim. Bana göre en cazibeli liglerden birisi. Galatasaray'da birçok maçta oynama şansı bulamıyordum. Malaga'ya gelme sebebim daha fazla dakika bulmaktı. 16-17 maç oynamak için çok ideal bir kulüpteyim. Düzenli bir şekilde oynayıp en iyi performansıma ulaşmam için bu bir fırsat" dedi.

Galatasaray'ın Juventus eşleşmesiyle ilgili de konuşan Faslı oyuncu; "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor ama sadece 2 tane maçları kaldı. Muhtemelen elenecekler. Benim hayalim daha fazla maç oynamaktı" ifadelerini kullandı.

"MANCINI BANA "ŞİMDİ GİT" DEDİ"

Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili konuşan Amrabat; "Önümüzdeki 4 ay boyunca Malaga'dayım. Sezon bitince Galatasaray'a dönüp konuşacağız. Mancini bana "Şimdi gitmen lazım" dedi ama ben sezon sonunda Türkiye'ye dönmek istiyorum. Geleceğim Galatasaray'a, bana ve Malaga'daki performansıma bağlı. Futbol dünyasında her gün birçok faktör değişiyor. Şimdi mutluyum, gelecekte ne olacağını göreceğiz. Galatasray'la üç yıllık daha kontratım var" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!