comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamit en çok özlediği şeyi açıkladı!

12 Şubat 2014, Çarşamba 23:33

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile oynadığı mücadelede sahalara geri dönen Hamit Altıntop, maç sonrasında konuştu.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı mücadelede, 171 gün sonra sahalara geri dönen Hamit Altıntop, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Hamit'in sözleri...
"Bugün takımla 25-30 dakika oynamam kendi adıma çok önemliydi. Bugünki maçı performansım açısından çok fazla değerlendirmemek gerekir. Fitness konusunda çok hazırım diyemem çünkü maçın temposu çok düşüktü."

"HEDEF CHELSEA MAÇI"

"Hedef tabii ki Chelsea maçı ama en önemlisi sağlık. Önümüzde uzun bir süre var. İnşallah Mayıs ayında şampiyonluk ve kupa sevinci yaşarız. Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final, belki yarı final... Hedefler belli. Benim de katkım olursa benden daha mutlusu olamaz herhalde. "

"ERKEN DÖNMEMİN SEBEBİ..."

"İyileşme süreci futbolcudan futbolcuya değişir ama ameliyattan sonra 8-9 hafta bir süre gerekiyor. Daha sonra yapınıza, kendinize bakmanıza göre de değişiyor. Daha erken zamanda dönmemin sebebi doktorlarımız, fisyoterapistlerimiz. Şunu da söylemem gerek; burada olmam hazır olduğum anlamına gelmesin. Bundan sonra belki 1 maç oynayacağım sonra 15 dakika oynamayacağım. Önemli olan Galatasaray takımı. Takımın iyi bir dönem yaşaması benim içinde kolaylık sağlıyor, çünkü üstünüzdeki baskıyı azaltıyor."

"TAKIM OLARAK HER ŞEYE HAZIRIZ"

"Sonuçlar herşeyi ifade ediyor. Son haftalarda ciddi şekilde çıkışımız var. Bu bizim takımın ruhunu gösteriyor. Oynayan, oynamayan herkes bir çaba içinde. İyi bir yoldayız. Takım olarak da her şeye hazırız. "

"HERKES GİBİ BENİM DE SORUMLULUĞUM VAR"

"Benim şu an tek düşündüğüm kendimi en iyi şekilde hazırlamam ve hocam görev verdiği zaman elimden geleni takım için yapmam. Bana kalsa bugün belki 45 dakika oynardım ama bu ne kadar mantıklı olurdu. Galatasaray takımında herkes gibi benim de sorumluluğum var."

"EN ÇOK ÖZLEDİĞİM ŞEY..."

"En çok tabii ki Türk Telekom Arena'da taraftarımızın önünde oynamayı özledim. İdmandan sonra herkes yorgun şekilde soyunma odasında sohbet eder. Bu ortamdan uzun süre ayrı kaldım. Bunu da çok özledim. 1 haftadır takımla birlikteyim. Önümüzdeki zamanda bunun da tadını çıkarcağım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!