comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den Semih Kaya açıklaması!

12 Şubat 2014, Çarşamba 22:32

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile 0-0 berabera kalan Galatasaray'da Mancini, maç sonrasında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası'nda 0-0 sonuçlanan Antalyaspor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler...


"Güzel bir yarı final bizi bekliyor. Çünkü Bursaspor iyibir takım ve güzel bir eşleşme olacak. Gençlerin ortaya koyduğu performanstan gayet memnunum. Kolay değil, ilk defa birlikte oynuyorlar. O yüzden memnunum."
"DEPLASMAN HER TAKIM İÇİN ZORDUR"

"Sadece bizim için değil, deplasman her takım için zordur. Antalya'da zor bir deplasman ama oraya kazanmaya gideceğiz. Her şeyin bizim elimizde olduğunu düşünüyorum ama ligde daha 14 maçlık uzun bir periyot var ama bu şansın bizim elimize geleceğini düşünüyorum. "

HAMİT İÇİN BU SÖZLER!..

"Umarım hazır oluruz tabii ki. Chelsea dünyanın en iyi takımlarından birisi ama biz de iyi bir oyunla turu geçmek için oynayacağız. Hamit, uzun bir sakatlık döneminden sonra ilk defa oynadı. Oynadığı için çok mutuyum. Hem güven kazanması hem de maç temposu yakalaması aşısından çalışmaya devam etmesi gerekiyor."

SEMİH KAYA İDDİALARI İÇİN...

"Semih ile ilgili transfer iddiaları doğru mu bilmiyorum ama baktığınız zaman Semih Kaya çok kaliteli bir oyuncu. Bu tarz haberlerin çıkması normal. Türkiye Kupası'nda final oynamak için daha az maç oynamanız gerekiyor. Şu anda hesapladığınızda 12-13 maç oynamanız gerektiğini görüyorsunuz. Bence daha az maç olmalı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!