comScore

Galatasaray Galatasaray

Kupa'da liderlik için!

12 Şubat 2014, Çarşamba 06:33

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 6. ve son maçında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 6. ve son maçında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan Galatasaray-Medical Park Antalyaspor müsabakasını hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Ömer Faruk Yeşil ve Recep Yıldırım. 

LİDERLİK İÇİN

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 6. ve son maçında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak. Yarı finale çıkmayı garantileyen iki ekibin karşılaşmasında, B Grubu'nu lider olarak biterecek ekip, bu maçın ardından belirlenecek. Geride kalan 5 maç sonunda Medical Park Antalyaspor 11 puanla lider durumda bulunurken, Galatasaray ise 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

SAHNE GENÇLERİN

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin, Medical Park Antalyaspor maçında takımdaki önemli oyuncularını dinlendirip, genç oyunculara şans tanıması bekleniyor. Kupada son oynanan Tokatspor müsabakasında da genç oyuncular ile yeni transferlere forma veren İtalyan teknik adamın, gruptan çıkmanın garantilenmesi nedeniyle benzer bir uygulamaya gideceği belirtildi.

MUHTEMEL 11'LER

Ufuk
Koray
Veysel
Burdisso
Salih
Umut Gündoğan
Yekta
Telles
Emre
Lucas
Umut Bulut

MP. ANTALYASPOR

Fornezzi
Koray
Emre
Giray
Musa Nizam
Vederson
Zeki
Murat Duruer
Emrah
Tita
Semih

STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 20.00
YAYIN: ATV
HAKEM: Suat Arslanboğa

ASLAN'IN KALESİ GOLE KAPALI

Galatasaray son 4 resmi maçında da galibiyet alırken 15 gol atıp kalesinde gol görmedi. Galatasaray Ziraat Türkiye kupası maçında Elazığspor'u sahasında 3-0 yendikten sonra lig maçında Bursaspor'u 6-0 yenmişti. Galatasaray geçen hafta içi Ziraat Türkiye kupası grup 5.hafta maçında da Tokatspor'u deplasmanda 3-0, lig maçında ise Eskişehirspor'u sahasında 3-0 yenmeyi başardı. Galatasaray 18.haftada oynadığı Gaziantepspor lig maçında da rakibinden gol yememişti.

ANTALYA KUPADA NAMAĞLUP

M.P.Antalyaspor bu sezon Ziraat Türkiye kupasında oynadığı 9 maçı da kaybetmedi. Grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alan M.P.Antalyaspor, eleme turlarının 3 tanesini uzatmalarda 1 tanesini ise normal sürede galip bitirmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!