comScore

Galatasaray Galatasaray

Sao Paulo'dan Melo açıklaması

11 Şubat 2014, Salı 16:34

Sao Paulo Başkanı Jesus Lopez, Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo ile ilgilendikleri haberlerinin yalan olduğunu, Melo'nun kendilerine 1 yıl önce önerildiğini ama Galatasaray'ın daha yüksek teklifle bu transferi bitirdiğini belirtti.

Sao Paulo Başkanı Jesus Lopez, Alexandre Pato'nun kulüplerine transferinin ardından bir radyoya açıklamalar yaparken, Kayserispor'dan ayrılan Cleiton Xavier ve Galatasaray'da forma giyen Felipe Melo hakkında oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Pato'nun transferinin kulüpleri adına güzel bir gelişme olduğunu ve tanıtımın en geç perşembe günü yapılacağını belirten Jesus Lopez; "Hem Jadson, hem Pato birlikte iyi performans sergileyecektir. İkisi de kaliteli ve iyi futbolcular" açıklamasını yaptı.

Cleiton ve Melo hakkında da konuşan Lopez; "Cleiton gündemimizde yer almıyor. Felipe Melo'yu istediğimiz haberleri gerçeği yansıtmıyor. Felipe bize 1 yıl kadar önce önerildi. O dönem gündemimize girdi ama Türk kulübü (Galatasaray) ona çok daha fazla kontrat önerdi ve biz bununla baş edemezdik" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!