comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray dünyaya açılıyor!

11 Şubat 2014, Salı 09:32

Genç yetenekleri keşfetmek adına yeni bir projeyi hayata geçirecek olan Galatasaray, Doğu ile Batı Avrupa, Güney Amerika ve Afrika'daki yıldızları takibe alacak.

Süper Lig'in ara transfer döneminde birbirinden genç ve gelecek vaad eden isimleri kadrosuna katan Galatasaray Kulübü, hedef büyüttü. Genç yetenekleri keşfedip futbolcu ihracatı yapmayıplanlayan Galatasaray Kulübü, Doğu Avrupa, Batı Avrupa, Güney Amerika ve Afrika olmak üzere dünyanın 4 bir yanında izleme komitesi kuracak.

Temsilciler buradakigelecek vaad eden oyuncuları takibe alacak. Sarı kırmızılılar, özellikle marka isimleri bu işin başına geçirip Galatasaray markasını dünyaya yayacak.

Gelir kaynağı olacak

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal veyönetimin planladığı bu proje doğrultusunda birçok isme temsilcilik verilecek. Örneğin; Doğu Avrupa temsilcisi Cevad Prekazi, Güney Amerika için Claudio Taffarel ve Batı ile Orta Avrupa içinse Almanya'da görev yapan Bülent Tulun devrede olacak. GalatasarayKulübü bu sayede hem yetenekli gençleri kadrosuna katacak hem de Avrupa'ya futbolcu ihracatı yapıp büyük bir gelir kaynağı yaratacak.

"Mou bu kez başaramayacak!"

G.SaraylıSneijder, İspanyol basınına konuştu. Wesley, Galatasaray'ın geçtiğimiz dönem Jose Mourinho'nunçalıştırdığı Real Madrid'e elendiğini hatırlatarak, “O dönemden bu yana çok şey değişti. Mourinho,Galatasaray karşısında bu kez aynı şansa sahip değil. İstediğini alamayacak”ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluğun enbüyük adayı Galatasaray"

G.Saray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Eskişehir maçını Melo'nunailesi ile izledi. Oyuncunun ailesiyle çektirdiği fotoğrafı twitter'dan paylaşan Albayrak, “Takım içindeki, sahadaki arzu ve istek şu anda G.Saray'ızirveye doğru çıkartıyor. Şampiyonluğun en büyük adayı G.Saray'dır” yazdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!