comScore

Galatasaray Galatasaray

'I love you Terim' out, Roberto Mancini in!

10 Şubat 2014, Pazartesi 09:34

Fatih Terim'i gönderip, Mancini'yi getiren Başkan da bu tercihinin iyi sonuç vermesinden dolayı çok mutlu. Aysal çifte kupa bekliyor.

Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim'le beklenmedik bir şekilde yollarını ayırıp, Roberto Mancini'yi göreve getirince çok eleştirilmiş, hatta bu tercihten sonra Başkan'ın da koltuğunda oturmasının zor olacağı değerlendirmeleri yapılmıştı.

İlk döneminde bocalayan İtalyan Hoca'nın performansı, tartışmaları alevlendirse de ikinci yarıda Aslan'ın yakaladığı çıkış, camiada tam bir huzur ortamı sağladı.

İlk dönemlerinde, “Birlikte çalışmaya ihtiyacımız var” diyerek devre arasını işaret eden Mancini'nin gerçekten de ikinci yarıdaki performansı dudak uçuklattı.

TAKIMA YENİ İSİMLER KAZANDIRDI

İtalyan Hoca, ikinci yarıda çıktığı 3 lig ve 2 kupa olmak üzere 5 maçta 15 gol atıp hiç gol yemeyerek, camiaya kendini kabul ettirdi. Şimdi G.Saraylılar, Lucescu, Hagi ve Fatih Terim'e yaptıkları, “I Love You” tezahüratını Mancini için de söylemeye başladı. Mancini ayrıca Fatih Terim döneminde arka planda kalan Ceyhun Gülselam, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta gibi isimleri de yeniden takıma kazandırdı.

BAŞKAN AYSAL DA TARİHE GEÇECEK

Mancini'ni başarılarına en çok sevinen kişi ise Başkan Ünal Aysal. İtalyan Hoca'yı getirerek doğru tercih yaptığının ortaya çıkmasıyla mutlu olan Aysal, Türkiye Kupası'nı garanti görüyor. Başkan bu performansla takımının F.Bahçe'yi geçip 4. yıldızı takacağına ve kendi döneminin de G.Saray tarihine altın harflerle yazılacağına inanıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!