comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal'dan konuşma yasağı!

10 Şubat 2014, Pazartesi 08:35

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yöneticilere, “Biz kendi işimize, rakibimiz kendi işine bakıyor” diyerek sarı kırmızılı kulüpteki kurmaylarına konuşma yasağı getirdi.

Sivasspor'un, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmesi ile birlikte Galatasaray'ın zirvedeki rakibiyle arasındaki puan farkı 4'e indi.

10 puanlık farkı 4'e indiren ve ligin ilk yarısında “İkinci devreye 9 puanlık farkla girelim yeter. Şampiyonluğa inanıyorum” diyen Başkan Ünal Aysal, Fenerbahçe-Sivasspor maçının sona ermesi ile birlikte harekete geçti.

Aysal, dün saat 18.00 itibariyle Galatasaray Yönetim Kurulu'na konuşma yasağı getirdi.

“ Biz kendi işimize bakıyoruz. Rakibimiz de kendi işine bakıyor. Bunlar olağan şeyler” diyen Ünal Aysal, G.Saray Yönetim Kurulu'na Fenerbahçe ve şampiyonluk yarışı hakkında konuşma yasağı getirdi.

‘14 MAÇ DAHA VAR'

Aysal, talimatında,“Türk sporunun gerilmemesi ve şampiyonluk yarışının daha da çekişmeli hale geldiği bu günlerde Fenerbahçe ve bu yarış hakkında Türk sporunun zarar görmemesi adına açıklama yapmamanızı rica ediyorum. Biz kendi işimize bakalım” cümlelerine yer verdi.

Sarı kırmızılı futbolcular da, “Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Biz bu farkı kapatabileceğimize inanıyorduk. Daha kapatmamız gereken 4 puanlık fark var. Ve kazanmamız gereken 14 maç daha var. Bu yarışın bitmediğini herkes gördü” görüşünde birleşti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!