comScore

Galatasaray Galatasaray

Selçuk İnan'dan samimi açıklamalar..

10 Şubat 2014, Pazartesi 02:33

Galatasaray orta sahasının vazgeçilmez ismi Selçuk İnan, Chelsea mücadeleleri, G.Saray'a gelişi ve özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız ismi Selçuk İnan, GS TV'de yayınlanan Ünlüler Geçidi programına, komedyen ve programcı Ceyhun Yılmaz ile birlikte katıldı ve Chelsea mücadeleleri, G.Saray'a gelişi ve özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a gelmeden önce Fenerbahçe'nin de içinde olduğu birçok kulüpten teklif aldığını belirten Selçuk, "Fenerbahçe dışında Avrupa'da kulüpler de beni istedi. Hedefim Galatasaray ile şampiyonluk yaşamaktı. Ne olursa olsun bir gün bu formayı giyip, şampiyonluk yaşayacaktım. Allah'a şükürler olsun yaşadım da. Bugüne kadar verdiğim hiçbir karardan pişman olmadım. Hatta bugüne kadar verdiğim en iyi karar da Galatasaray'a gelmekti diyebilirim" diye konuştu.
"'DİDİ NE YAPACAĞIZ?' DİYORUZ, "BENDE.." DİYOR!

Selçuk, Devler Ligi'nde Chelsea ile oynayacakları mücadelelerini de değerlendirirken, "Chelsea maçı tabii ki konuşuluyor ama öncelikle ligde işimiz var. "Sneijder ne yapcaz" diye soruyoruz. "Didi ne yapacaz" diyoruz, "Bende, merak etme" diyor. Herkes öyle diyor zaten. Gelecek onun da sırası gelecek inşallah. Ama kolay olmayacak kesinlikle. Zaten çok formdalar şimdi. Çok iyi 2 maç olacak" şeklinde açıklama yaptı.

"BİR TEK ZIDANE'DAN FORMA İSTEDİM"

Chelsea mücadelesinde Lampard ile karşılaşacağı için heyecanlı olduğunu belirten Selçuk, şu ana kadar sadece Zidane'ın formasını istediğini paylaştı ve "Benim forma değiştirmek gibi bir isteğim olmuyor genelde. Denk gelirse değiştiriyorum. Bir tek Zidane'dan istedim. O da futbolu bırakmıştı. Yine de gönderdi. İmzalı formasını gönderdi" sözlerini kullandı.

"BU ARALAR ÇOK YOĞUN GEÇİYOR"

Boş zamanlarında ne yaptığı sorulan yetenekli oyuncu, son zamanlarda fazla zaman bulamadığını söylerkeni "Bu aralar çok yoğun geçiyor. Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi, lig falan. Sürekli evdeyim doğruyu söylemek gerekirse. Yemeğe çıkıyorum arkadaşlarımla. Sinemaya gidiyorum" ifadelerini kullandı.

"ARDA VE BURAK'A TAVLAYI BEN ÖĞRETTİM"

Yakın arkadaşı Burak ve Arda ile aralarında bir tavla rekabeti bulunduğunu ifade eden 29 yaşındaki futbolcui "Burak ile beraber çok eğleniyoruz. Bir de Arda da giriyor aramıza. Sürekli gülüyoruz. Burak sürekli beni yendiğini söylüyor, ama yalan söylüyor. Hiç yenilmedim daha, ne Burak'a, ne de Arda'ya. İkisine de ben öğrettim tavlayı" dedi.

EN SEVDİĞİ ŞARKI...

Müzik zevki ile ilgili konuşan milli isim, "Ben her türlü müziği dinliyorum. Yabancı, yerli, Türk Sanat Müziği, pop... Sezen Aksu'nun şarkılarına eşlik ederim. Tarkan ile Sezen Aksu'yu severim. Sezen Aksu'dan Firuze şarkısını severim" sözleri ile Sezen Aksu hayranlığını gözler önüne serdi.

Galatasaray orta sahasınında önemli ismi, "Bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederiz. İyi ki varsınız" sözleri ile programı noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!