comScore

Galatasaray Galatasaray

'Arkamdan iş çevirdiler'

09 Şubat 2014, Pazar 13:34

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İngiltere'de verdiği röportajında eski kulübüne ateş püskürdü.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İngiltere'de özel bir röportaj verdi ve eski kulübü Manchester City'de birlikte çalıştığı genel menajer Ferran Soriano ve futbol direktörü Txiki Begiristan'a verdi, veriştirdi.
 
Bu iki ismin arkasından iş çevirdiğini söyleyen Mancini, "Futbolun içinde birçok tanıdığım var. Manchester City'de görevde olduğum dönemde, onların Şubat, Mart ve Nisan ayında 3-4 menajerle görüştüklerini biliyorum. Pep Guardiola ve Carlo Ancelotti ile görüştüklerinden haberim var. Bu görüşmeleri yapan adamlar da, benim FA Cup maçından önce yemekte birlikte olduğum adamlar. Ben Judas (İsa Peygamber'i ele veren havari) gibiydim. Başkan Khaldoon Al Mubarek'e %100 güvendim. Ancak bu iki adama güvenemedim. Başkan da muhtemelen onları takip etti." ifadelerini kullandı.
 
"ARKAMDAN İŞ ÇEVİRDİLER"
 
Başkanın ayrılık kararını yüzüne söyleyemediğini belirten İtalyan hoca, "Bazı insanların yüz yüze konuşabilecek cesaretleri yok. Khaldoon olan biteni benim yüzüme söyleyemedi. Sadece bana gelerek, 'Birlikte 4 yıl geçirdik. Her şeyi kazandık. Mutluyduk, ancak artık yollarımıız ayırmamız lazım' diyemedi. Bunun yerine benim arkamdan iş çevirdiler ve sezon sona ermeden 2 maç önce beni gönderdiler. İhanete uğradım. Manchester City taraftarlarına veda bile edemedim" diye konuştu.
 
Geçtiğimiz sezon Manchester United ile verdiği şampiyonluk yarışında geride kalan ve Şampiyonlar Ligi'nde beklentileri yakalayamayan Mancini, sürpriz bir karar ile görevinden alındı. 49 yaşındaki antrenörün ayrılığı 'Ada'da uzun süre konuşulurken, yüklü bir tazminat aldığı da ifade edildi.

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!