comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak: 'Kesin penaltıydı..'

08 Şubat 2014, Cumartesi 21:54

G.Saray - Eskişehirspor maçının 17. dakikasında ceza sahasında yerde kalan Burak Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da, takımının ilk golünü atan Burak Yılmaz, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
 
Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Burak Yılmaz, "Çekindiğimiz bir maçtı. Geçen hafta Bursaspor maçından sonra bu maçı da mutlak kazanmamız gerekiyordu. Baskıyla başladık ve gollerin de erken gelmesiyle 3 puanı aldık. İyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. İyi bir hava yakaladık. Hem takım olarak hem de taraftar olarak. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Eskişehirspor'a karşı kariyerindeki 300. resmi maçını oynayan golcü oyuncu bu konuyla ilgili ise, "Ben görevimi yapıyorum. İnşallah daha iyi olurum, daha fazla gol atarım. 300, 400... İnşallah bu kulübe daha fazla hizmet ederim" dedi.
 
Son olarak ilk yarıda yaşanan bir pozisyonun ardından penaltı bekleyen Burak Yılmaz, pozisyonla ilgili olarak ise "Bana göre %100 penaltıydı. Ama Cüneyt Hoca tersini düşündü. Cüneyt Hoca ile de gurur duyuyoruz. Dünya Kupası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek" diyerek sözlerini noktaladı.

LİGİN EN GOLCÜ YERLİSİ
Burak Yılmaz, Eskişehirspor maçında attığı golle bu sezon Süper Lig'de 11.golünü atmış oldu. Burak Yılmaz 11 golle şuanda Süper Lig'de en çok gol atan yerli oyuncu konumunda bulunuyor. Burak aynı zamanda Süper Lig'in son iki sezonunda gol kralı olmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!