comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini yine sürpriz yaptı!

08 Şubat 2014, Cumartesi 18:36

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Eskişehirspor mücadelesinde yine sürprizler yaptı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Eskişehirspor ile karşı karşıya geleceği mücadelede teknik direktör Roberto Mancini sahaya yine sürpriz bir kadro sürdü. İtalyan teknik adam, defansın ortasında Chedjou, Ceyhun ve Hakan Balta'yı görevlendirirken, Semih Kaya'yı ise hastalığından dolayı sahaya süremedi.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve milli takıma kadar yükselen bir performans gösteren 22 yaşındaki oyuncu, ligde son 5 haftada Mancini'nin tercihi olmayı başarmıştı. Genç futbolcu sonolarak 14. haftada ıynanan Elazığspor mücadelesinde kadroda yer almamıştı. İtalyan hocanın, gribal enfeksiyonu olduğu belirtilen Semih'i riske etmek istemediği belirtildi.
UMUT DEĞİL, HAJROVIC!..

Öte yandan İtalyan teknik adam, Didier Drogba'nın yokluğunda Umut Bulut'u tercih etmedive yeni transferlerden Izet Hajrovic'i 11'ine aldı.

Geçtiğimiz hafta Bursaspor mücadelesinde ilk kez bir lig maçında şans bulan Bosnalı oyuncu, hafta arasındaTürkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynanan maçsonrasında, ilk kez bir lig maçına ilk 11'de başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!