comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray3 genç oyuncuyu izliyor!

08 Şubat 2014, Cumartesi 13:35

Etkili bir oyuncu izleme ekibi kuran Galatasarayi Bulgarlar'ın genç yıldızları Popov ve Slavchev'in maçlarını ve antrenmanlarını takip ettiği iddia edildi.. Tercübeli stoper Bodurov'un da izlenilenler arasında olduğu belirtildi.

Galatasaray izleme komitesi, Bulgaristan'da faaliyetlerini sürdürüyor.

Bulgar basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray "scout"ları Litex Lovech'in3 yıldızı; 23 yaşındaki sağ bek Strahil Popov, 27 yaşındaki stoper Nikolai Bodurov ve 20 yaşındaki orta saha SimeonSlavchev'in maçlar ve antrenmanlarını takip ediyor. 3 oyuncunun bu takip nedeniyle çok mutlu olduğu ve performanslarını artırdığı belirtildi.

Popov ve Bodurov'un 3 farklı takım tarafından izlendiği, Slavchev içinse çok daha büyük birilginin olduğu ve bu oyuncunun haziran ayında kesin olarak Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine transfer olacağı iddia edildi.

TEKLİFLER GELMEYE BAŞLADI

Simeon Slavchev, Bulgar Ligi'nde gösterdiği performansla büyük takdir ve ilgi topladı. Orta sahaolmasına rağmen 11 gol atıp 3 asist Slavchev, defansif orta saha olarak oynayıp, attığı isabetli paslarla takımın yıldızı konumunda. Ara transferdöneminde Roma, Zenit ve Arsenal'in oyuncuya "yetersiz teklif"ler geldiği belirtildi.

Sağ bek Strahil Popov için Rus takımlarının yine Litex'i tatmin etmeyen teklifler yaptığı ve bunların reddedildiği, yazın çok daha yüksek tekliflerin beklendiği savunuldu.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!