comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın da adı zikredildi!

08 Şubat 2014, Cumartesi 05:34

İngilizler'e göre Nemanja Vidic, gideceği takımdan 4 milyon sterlin net ücret istiyor. Sarı-kırmızılıların ise çizgisi net...

Manchester United'daki 8 yıllık serüvenini sezon sonunda noktalayacağını açıklayan deneyimli defans Nemanja Vidic'in, alıcıları sağlam bir parayı gözden çıkarmalı. Daliy Mail'in haberine göre başarılı stoper yıllık vergiler haricinde 4 milyon sterlin (4.8 milyon Euro) istiyor.

Sırp futbolcunun menajerleri ise oyuncunun transfer için şimdiden çalışmaya başladılar. Menajerlerin birden çok kulüple temas halinde oldukları belirtildi. Vidic için Avrupa'nın 5 gözde kulübünün sıraya girdiği belirtilirken, bunların içinde Galatasaray da zikredildi.

Habere göre Galatasaray oyuncu için teklifini çoktan yaptı. Oyuncuya 415 bin sterlin bonus olmak üzere toplamda 3 milyon sterlin (3.8 milyon Euro) teklif etti.

Sarı-kırmızılıların Vidic transferini gerçekleştirmesi için bu teklifi artırması gerektiğinin altı çizilirken, görüşmelere Muzzi Özcan'ın aracılık ettiği ifade edildi.

Inter başta olmak üzere, Monaco, Zenit St. Petersburg'un yanı sıra sarı-kırmızılılar da Vidic ile ilgileniyor.

Avrupa'nın sayılı defansları arasında gösterilen 32 yaşındaki futbolcu kulübünden vergiler haricinde 4.5 milyon sterlin kazanıyor.

Kaynak: Sporx
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!