comScore

Galatasaray Galatasaray

Veysel transferinde ilginç detay!

07 Şubat 2014, Cuma 17:28

Eskişehirspor'dan ara transferde büyük umutlarla Galatasaray'ın renklerine bağladığı Veysel Sarı, 2009'da "Bonus" olarak kırmızı-siyahlı kulübe verilmiş…

O dönem Eskişehirspor'a giden Ümit Karan'ın yanında bedelsiz olarak gönderilen Veysel Sarı, sarı-kırmızılıların pilot takımı olan Beylerbeyispor'da forma giymiş. Dönemin Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in, Eskişehirspor'a alacaklarını bırakan Ümit Karan ile birlikte 50 bin dolar sembolik bir ücret karşılığında gönderdiği Veysel, ara transferde bu kez 5 yıllık imza atarak Cimbom'a döndü. 400 bin Euro bonservis bedeli ödenen genç oyuncunun bu süre içindeki maliyeti yaklaşık 15 milyon lirayı bulacak.
 
Galatasaray formasıyla ilk kez Tokatspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen ve tek idmanla çıktığı maçta göz dolduran Veysel Sarı, güzel oyununu bir de golle süsledi. Kısa sürede Mancini'nin gözüne girmeyi başaran ve İtalyan hocanın kendisini istemekteki ısrarını kanıtlayan Veysel, şimdi gelecek adına daha umutlu. Sarı kırmızılı forma altında kendisini kanıtlamak ve değişmez isim olmak isteyen Veysel, Galatasaray'a da imza atmaki için yaklaşık bir ay beklemişti. Eskişehirspor tarafından Aralık ayının sonunda kadro dışı bırakılan Veysel Sarı, bir ay boyunca tek başına çalışmış ve bu süre içinde sadece düz koşu yapmakla yetinmişti.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!