comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın Tokat'taki yankıları devam ediyor

07 Şubat 2014, Cuma 15:36

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, ZiraatTürkiye Kupası B Grubu'nda oynanan Tokatspor-Galatasaray maçının kentin tanıtımı açısından çok iyi olduğunu söyledi.

Taşkesen, Tokat HalkEğitim Merkezinde katıldığı bir program sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki gün Galatasaray kafilesini kentte ağırladıklarını hatırlattı. Maç için Tokat'a gelenGalatasaraylı yöneticilere Tokat'ın misafirperverliğini gösterdiklerini belirten Taşkesen, "Galatasaraylı yöneticiler misafirperverlikten dolayı çokmutlulular. Galatasaray maçı Tokat'ın tanıtımı için çok iyi oldu. 1,5 aydır Tokat konuşuluyor" dedi.

Galatasaray'ın Tokat'a yedek ağırlıklı kadroyla geldiğiniifade eden Taşkesen, "Ünal Aysal, maç sırasında mesaj çekti, işlerinden dolayı gelemediğini belirterek özür beyan etti" dedi.

Drogba ve Sneijder gibi as oyuncuların Tokat'agetirilmemesine de değinen Taşkesen, Galatasaraylı yöneticilerin, bu oyuncuların Tokat'a getirilmemesine, önemli maçları ve sakatlıkları gerekçe gösterdiğini belirterek, "Ciddi sakatlıklar yaşadılar. İstanbul'da oynanan maçta Bruma sakatlanarak sezonu kapattı. Elazığspor maçında Türkfutbolunun yetiştirdiği Aydın Yılmaz sakatlandı. Tokat'ta oynanan maçta Arjantinli futbolcu Ontivero sakatlık geçirdi. Yani çok pahalı, istikbal vaat eden futbolcular. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Orada maçları var ve o nedenle as oyuncularını getirmemişler" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!