comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini 'aptal' dedi mi? Fikstür yanıtı...

07 Şubat 2014, Cuma 09:36

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin fikstür şikayetine, TFF Basın Sözcüsü Mete Düren yanıt verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin 30 kazanılan Tokatspor maçısonrasındaki sözleri dikkat çekmişti. Drogba, Sneijder gibi yıldızları niçin Tokat'a getirmediği sorulduğunda İtalyan çalıştırıcının "Aptal fikstüryüzünden Drogba, Sneijder ve diğer isimlerigetirmedik" cevabını vermişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, Mancini'nin yoğun fikstür açıklamasınıdeğerlendirdi. Hangi takımın 3 kulvarda oynayacağının sezon başından belli olmadığına dikkat çeken MeteDüren "Hafta içi maçlarına göre lig maçını öne çekme, erteleme gibi tedbirlerle takımlara yardımcı olunmaya çalışılıyor. 1 haftada 3 karşılaşmayapıldığı da oluyor. Ancak böyle" şeklinde konuştu.

Lucescu'da da olmuştu

MeteDüren, İtalyan teknik direktörün "Aptal fikstür" ifadesi için ise "Fikstürden şikayetçi olabilir ama böyle bir söz söylediğini zannetmiyorum.Zamanında Lucescu'da da oldu. Kelimelerin değişik anlamlar ifade ettiği durumlarda bunların üzerinde fazladurmamak lazım" dedi. Mancini'nin gerçekten "Aptal" mı dediği yoksa bunun bir tercüme hatası mı olduğu dagündeme gelmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!