comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray taraftarı ikiye ayrıldı

07 Şubat 2014, Cuma 09:36

Galatasaray taraftarının çoğu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Didier Drogba'nın kalmasını isterken, ciddi sayıda taraftarın oluşturduğu bir kitle de ayrılması gerektiğini belirtti.

Galatasaray taraftarı, son günlerde takımdan ayrılacağı yönünde dedikodular ortaya çıkan Didier Drogba ile ilgili kararını verdi. Sarı-kırmızılı taraftarların buluşma noktası WEBASLAN.COM'da yapılan ankete göre, taraftarlar 35 yaşındaki süperstarın takımda kalmasını istiyor. Ancak geldiği dönemde herkesin koşulsuz, şartsız kabul ettiği Drogba'nın sezon sonundabitecek kontratının uzatılmamasını isteyenlerin sayısı da yabana atılacak gibi değil.

ÇOĞUNLUK KALMASINDAN YANA!


56,549 kişi gibi yüksek bir katılımın olduğu anket sonucunda, taraftarların %59,4'ü (33568) Drogba'nın sözleşmesinin uzatılması yönünde oyunu kullandı. Ankete katılanların %40.6'sı (22981) ise golcü oyuncunun takımdan ayrılması gerektiğini oyları ile gözler önüne serdi.
Öte yandan sarı-kırmızılı taraftarlar, verdiği oyların gerekçesini de yaptıkları yorumlarla ortaya koydu. Fildişili'nin takımdan ayrılmasını isteyenler, gençleşme operasyonu ve oyuncunun son dönemdeki düşen performansını öne çıkarırken, sözleşme uzatılması yönünde görüş bildirenler ise oyuncunu tecrübesinin takıma faydası olacağı yönünde yorunlar yaptı.

İşte yorumlardan öne çıkanlar...

Yaş 35-36 ne kadar daha oynar 4-5 yılımızı kurtaracak iyi bir golcü alınmalı. Mesala milan baros gibi... Kaç yıl hizmet etti takıma.

Uzatilmamali. Cok katikisi oldu takima cok sagolsun ama yasi geldi 36. Mantikli düsünmek lazim. Drogbanin yerine, kaliteli genc iyi bitirici hirsli bir forvet alinmali. Drogba hem yabanci konenjani dolduruyo hemde 4 milyon maas aliyo, cok abi be.

Tecrübeli abi Her ne kadar bazı maçlar olmasada Bence kalmalı Her maç ilk 11 oynatmak yerine ara sıra oyundan çıkararak diğer oyuncalarada şans vermeli Mancini Ama Chelsea maçlarında ve diğer şampiyonlar ligi maçlarında bence en büyük silahımız olacaktır.

Kesinlikle maç seçiyor , o yüzden bize çok faydalı olmayacaktır ve zamanla performansı düşüyor , sezon sonu ayrılmak için tam zamanı , teşekkür edip gönderilmeli...

Bence drogba oynar imzalamalidir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!