comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray resmen istemiş! Açıklama...

06 Şubat 2014, Perşembe 16:50

Ara transfer döneminin hızlı takımı Galatasaray'ın, İtalya Serie A'da zirve yarışı veren Napoli'nin Türk asıllı oyuncusu Gökhan İnler'i de istediği belirtildi.

Ara transfer döneminde oldukça hareketli bir periyot geçiren Galatasaray''ın İtalya'dan bir hedefi daha olduğu ortaya çıktı. Özellikle son 1,5 yılda ismi sarı-kırmızılılar ile ciddi bir şekilde anılan Napolili Gökhan İnler'in menajeri, oyuncusunu Galatasaray'ın transfer etmek istediğini söyledi.

İtalya'da bir radyo istasyonuna açıklamalarda bulunan Dino Lamberti, "Şu anda Benitez onu kadrosunda düşünüyor ve bırakmak da istemiyor. Eğer hoca bırakmayı düşünseydi, Galatasaray'dan ve birkaç başka takımdan daha gelen teklifi Napoli yönetimine iletecektim. Ocak ayında benimle irtibata geçtiler. Ancak o da hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedi" diye konuştu.
"SADECE GÖKHAN DEĞİL, BAŞKALARI DA HATA YAPTI"

Serie A'nın 22. haftasında Atalanta'ya 3-0 mağlup olan Napoli'de hataları nedeniyle eleştirilen oyuncuya sahip çıkan menajer, "Şu anda eleştirilen bir oyuncuya sahip çıkmak lazım. Çünkü trafındaki eleştirilere çok yabancı. Şunu söylemek lazım, sadece Gökhan değil, o maçta birçok başka oyuncu daha hata yaptı." ifadelerini kullandı.

Bu sezon yeni bir yapılanmaya giden Napoli'nin önemli isimleri arasında yer alan 29 yaşındaki Türk asıllı İsviçre Milli Takımı'nda oynayan yıldız oyuncunun peşinde Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund'un da olduğu belirtiliyordu. Tecrübeli oyuncu bu sezon Napoli formasını 28 maçta giyerken, 2 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!