comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın Messi'si konuştu!

06 Şubat 2014, Perşembe 12:38

Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile karşılaşan Galatasaray'da yıldızlaşan isimlerden biri olan Lucas Ontivero özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı mücadelede gösterdiği performans ile yıldızlaşan Lucas Ontivero, GS TV'ye konuştu. Arjantinli oyuncu, Galatasaray'a transferi sonrasında ilk hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, sakatlığının da ciddi olmadığını belirtti.

İşte Ontivero'nun özelaçıklamaları...
"KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM"

"Çok mutluyum, gururluyum. Dün ilk maçıma çıktım. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, zorluk çekmedim onların yanında. Kendimi evimde gibi hissediyorum."

"İLK GELDİĞİMDE ALTYAPIDA KALDIM"

"Gerçekten çok güzel bir ortam var. Sadece A takımda değil, altyapıda da öyle. İlk geldiğimde altyapıda kaldım. Çok güzel karşılamışlardı beni"

"YORGUNLUKTAN KAYNAKLI SAKATLIK YAŞADIM"

"Oyun stilim, önde oynamayı seven, gol atmayı seven bir oyuncuyum. Dünbir sakatlık geçirdim ama büyütülecek bir sakatlık değil. 1 aydır futbol oynamıyordum, yorgunluktan kaynaklı bir sakatlık yaşadım"

"BENİM İDOLÜM TEVEZ"

"Benim idolüm Tevez. Arjantin'de yetiştiğim yerde herkesin idolü o olduğu için, benim de idolüm o..."

"KUPALAR KAZANMA HEDEFİM VAR"

"Galatasaray'a gelen herkesin hayali olduğu gibi, benim de bu kulüp ile kupalar kazanma hedefim var. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum."

"G.SARAY'DAKİ YILDIZLARI SEYREDİYORDUM"

"Galatasaray'daki yıldızların hepsini seyrediyordum. Didier, Sneijder fenomen oyuncular. Onlarla aynı takımda oynadığım için mutluyum."

"G.SARAY'A GELEREK İLK RÜYAMI GERÇEKLEŞTİRDİM"

"Her futbolcunun rüyaları vardır. Ben ilk rüyamı gerçekleştirdim. Şu andaki hedefim Galatasaray için çok iyi şeyler yapabilmek."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!