comScore

Galatasaray Galatasaray

Burdisso'dan önce onu istediler!

04 Şubat 2014, Salı 22:36

Stoper arayışlarını Burdisso ile sonlandıran Galatasaray'ın, Brezilya Ligi ekiplerinden Botafogo'da oynayan Doria için de girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Stoper arayışlarını Boca Juniors'tan Guillerme Burdisso'yu kiralayarak sonlandıran Galatasaray'ın listesinde sürpriz bir ismin daha olduğu ortaya çıktı. Inter'de forma giyen Ranocchia ve Cagliari'den Astori için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılıların, Brezilya Ligi ekiplerinden Botafogo'dan Doria'ya teklif yaptığı belirtildi.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray yaklaşık 2 hafta önce Botafogo yöneticileri ile temasa geçti ve teklifini iletti. Ancak Brezilya ekibi, oyuncunun 20 milyon euro olarak belirlenen serbest kalma bedelinin altında olduğu için sarı-kırmızılıların teklifini reddetti.
"EN AZINDAN YAZ AYLARINA KADAR AYRILMAYACAK"

19 yaşındaki oyuncunun menajeri Jolden Vergette, konu ile ilgili açıklamalarda bulunurken, , "Oyuncu yönetimle konuştu ve bu transfer döneminde takımdan ayrılmama kararı aldı. En azından yaz aylarına kadar takımdan ayrılmayacak. Ancak Botafogo'da çok uzun süre kalacağını da söyleyemeyiz" diye konuştu.

Öte yandan Brezilya basını, Galatasaray, Doria'dan vazgeçmedi ve Botafogo ile sezon sonunda tekrar görüşmek üzere sözleşti. Geçtiğimiz sezon takımının banko oyuncularından biri olan 1,88'lik oyuncu, 1 gol attı. Genç oyuncunun peşinde Premier Lig ekiplerinden Chelsea ve Serie A'dan Juventus'un da olduğu belirtiliyor.

Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!