comScore

Galatasaray Galatasaray

Tokatspor'da Drogba üzüntüsü

04 Şubat 2014, Salı 17:37

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Şahan, sarı-kırmızılıların kadrosunda yıldız isimlerin yer almamasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın iç sahada Galatasaray ile yapacakları maçı kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın Tokat'a ilk defa gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz.Sahada maçın zevkini çıkarmaya çalışacağız ve karşılaşmayı kazanmak için mücadele edeceğiz. Galatasaray'ı Tokat'a yakışan şekilde ağırlamamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Galatasaray'da birçok as oyuncunun Tokat kafilesinde yer almadığının belirtilmesiüzerine Şahan, "Tokat'a gelecek kadronun içinde dünyaca ünlü yerli ve yabancı futbolcuların olmaması bizi üzdü. Özellikle Drogba, Sneijder, Burak ve Selçuk gibi dünyaca ünlüfutbolcuları Tokat'ta görmek isterdik, gelmemelerine üzüldük. Onları görmek için stada gelecek gençlerin ve çocukların hayal kırıklığı yaşayacaklarınıdüşünüyorum" diye konuştu.

Tokatspor'da yarınki maç öncesi Recep Yaşar'ın sakatlığının devamettiğini belirten Şahan, "Yoğun maç programımızda yer verdiğimiz futbolcularımızdan dinlendirmek istediklerimiz var. Aramıza yeni katılanfutbolcularımıza maçta belli bir süreliğine veya banko olarak şans vermeyi düşünüyorum" dedi.

Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda eleme turlarında sergiledikleri performansı bundan sonraki tümmaçlarda sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!