comScore

Galatasaray Galatasaray

'F.Bahçe, kan kokusu...'

03 Şubat 2014, Pazartesi 11:35

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Bursaspor mücadelesindeki 3 gollük performansını ülkesinde anlattı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursaspor ile oynadığı mücadelede hat-trick yaparak yıldızlaşan Wesley Sneijder, üst düzey performansı sonrasında ülkesinde de gündeme oturdu. Hollanda basınının önde gelen gazeteleri tecrübeli ismin performansı için övgü dolu sözlerkullandı. 30 yaşındaki oyuncu, performansı ve hedefleri ile ilgili Hollanda'da bir de röportaj verdi.

"F.BAHÇE KAYBEDİNCE, KAN KOKUSUNU ALDIK"
Dünya Kupası'nın yaklaşması ile birlikte performansının arttığıbelirtilen Sneijder, "Henüz gerçek performansımı göstermedim. Maçtan maça düşünüyorum ve her şeyi kazanmak istiyorum. Formum iyi bir seviyede ve bu seviye ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Fenerbahçe'nin kaybetmesi sonrasında kan kokusunu aldık. Şu anda puan farkı sadece 7 ve Fener ile evimizde oynayacağız." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLAR BEN OYUNDAN ÇIKARKEN ÇILDIRDI"

Mücadelenin 57. dakikasında oyundan alınan Hollandalı, taraftarların kendisini alkışla ödüllendirmesini anlatırken, "Türkiye'de değişiklikler gerçekten zevkli olabiliyor. Taraftarlar gerçekten çıldırdı ben çıkarken. Sakatlanmadan oyundan ayrılmam benim için iyi oldu. Daha önümüzde birçok önemli maç var" diye konuştu.

"G.ANTEP BERABERLİĞİ UTANÇ VERİCİ"

Bursaspor mücadelesi öncesindeki bakış açısı hakkında bilgi veren yetenekli krampon, "Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında tek bir görevimiz vardi: Bursa'yı yenmek. Bununla birlikte geçen hafta Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalmamızın utanç verici olduğunu söylemeliyim. Eğer omaçı kazansaydık şu anda 5 puan fark kalırdı. Ancak yine de evimizde Fenerbahçe'yi yenersek puan farkı 4'e inecek. Türkiye'de deplasmanlarda oynanan her maç riskli. Fenerbahçe'nin bu ağır baskı ile oynamasını bekleyeceğiz." dedi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, 4 Şubat 2007'de Ajax forması ile Feyenoord'a karşı attığı 3 golden sonra Bursaspor karşısında kariyerinin 2. hat-trickine imza attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!