comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini o isme dikkat çekti!

02 Şubat 2014, Pazar 21:33

Galatasaray Teknik Direkltörü Roberto Mancini, Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 6-0 kazandıkları Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un önemli bir takım olduğunu söyleyen Mancini, "Çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı. bugünkü skoru hak eden bir galatasaray vardı sahada. Mutlaka maçtan önce güzel bir maç bekliyordum. Bursaspor gibi önemli bir rakibe karşı oynadık. Böyle farklı bir skor beklemiyordum, ama güzel bir galibiyet bekliyordum" dedi.

Felipe Melo'nun futbolunu beğendiğini söyleyen İtalyan hoca, "Melo çok iyi oynadı. İyi bir oyuncu, en önemli özelliklerinden birisi farklı pozisyonlarda oynayabilmesi. Son aylarda yükselen bir performansı var" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'a atılan tüm gollerin güzel olduğunu dile getiren Mancini, kaleci Muslera için de, "Bütün goller çok güzeldi o yüzden birini söylemem doğru olmaz. Gol olunca çok mutlu oluyorum. Bir parantez de Muslera'ya açmak gerek. İki üç tane kritik kurtarış yaptı" şeklinde konuştu.

Başarılı hoca son olarak Burdisso transferi ile ilgili, "Biraz beklemeyi tercih ediyorum. Kendisi burada değil. Burada olunca konuşurum" yorumunda bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!