comScore

Galatasaray Galatasaray

Melo: 'F.Bahçe'nin stadındaki şampiyonluk...'

02 Şubat 2014, Pazar 16:38

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, kulüp kanalına özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sarı-kırmızılı formayla 100. maçına çıkmadan önce açıklamalarda bulundu. Melo, Galatasaray'a kendisini bağlayan olayı anlatırken, Kadıköy'de F.Bahçe ile oynadıkları mücadele sonrasında kazandıkları şampiyonluğun da unutulmazlar arasında yerini alacağını söyledi.

İşte Melo'nun sözleri...
"İLK DEFA G.SARAY'A BAĞLI..."

"İlk sene buraya geldiğimde, play-offlarda Beşiktaş'ı 2-0 yenmiştik. Buraya geldiğimizde taraftarlarımız bizi karşıladı ve benim ismimi de söylüyorlardı. O gözlerindeki o sevgiyi, aşkı bana olan bağlılığı görünce kendimi Galatasaray'a ait hissettim. Başka anlar da oldu. F.Bahçe'ye gol attığımda. Ama ilk defn kendimi Galatasaray'a bağlı olarak Beşiktaş maçından sonra hissettim"

"G.SARAY'IN AYRI BİR YERİ OLACAK"

"Futbolla ilgili gelecekte yapmak istediğim şeyler var. G.Saray ile beraber 100 maç oynadım. Belki 200, 300 maç oynayacağım. Saha içindeki mücadelem, koşum bana pozitif olarak yansıdı. Her kulübün tabii ki kalbimde ayrı bir yeri var. Ama Galatasaray'ın hep ayrı bir yeri olacaktır."

"G.SARAY FORMASININ SORUMLULUĞU VAR"

"Galatasaray forması giydiğiniz zaman bunun bir sorumluluğu vardır. Bunu sadece 1 maç da giyseniz, 100 maç, 300 maç da giyseniz bir sorumluluğunuz vardır. Türkiye'nin en iyi takımında forma giyiyorsunuz ve Avrupa'nın da sayılı takımlarından birinde forma giyiyorsunuz. Bu formanın hep bir ağırlığı, sorumluluğu olmuştur. Aynı sorumluluk bende de var. Bunun için 100 maç, 200 maç olmasına gerek yok.

"F.BAHÇE'NİN STADINDA KUTLADIĞIMIZ ŞAMPİYONLUK..."

UEFA Kupası'nı kazanan takımı herkes sayıyor. Benim de bildiğim isimler var. Bunlar tarihe geçen başarılar. İlk sene Fenerbahçe'nin stadında kutladığımız şampiyonluk, orada yaşadığımız başarı aynı UEFA Kupası gibi hep hatırlanacak bir kadro olacaktır. Bu bana ayrı bir zevk, ayrı bir gurur veriyor"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!