comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın kulağı Torino'da olacak

02 Şubat 2014, Pazar 15:38

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Andrea Ranocchia transferinin, Inter'in Juventus ile oynayacağı karşılaşma sonrası netlik kazanması bekleniyor.

Roberto Mancini'nin istediği stoperlerden biri olan Andrea Ranocchia için İtalya'da heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Galatasaray'ın bir numaralı hedefi haline gelen Ranocchia için kritik gün bugün.

İtalyan medyası iki kulüp arasında görüşmelerin olumlu sürdüğünü dile getirirken, Inter'in karar vermek için bu akşam (2 Şubat Pazar) Juventus ile oynayacağı karşılaşmayı  beklediği belirtildi.
Juventus ile oynanacak karşılaşmada, İnter'de sürpriz bir sakatlık yaşanmaması durumunda, kulübün bu transfere izin vereceği ve iki kulübün Ranocchia'nın 750 bin euroya kiralanması için anlaşmaya vardığı da belirtildi. Inter'e yakın yazılı medya da Mazzari'nin Juventus ile oynanacak karşılaşmada çok büyük bir gereklilik olmadığı sürece Ranocchia'yı sahaya da sürmeyeceğinin altını çizdi. Juventus bu akşam (2 Şubat) saat 21:45'te Torino'da Inter'i ağırlayacak.

Türkiye'de transfer dönemi 3 Şubat Pazartesi sona erdiği için Galatasaray'ın önünde 24 saatten fazla bir süre bulunuyor.

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!