comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini bu çılgınlığı yapar mı? İşte o 11

02 Şubat 2014, Pazar 08:36

İddialara göre Teknik Direktör Mancini, lisansı çıkarılan Hajrovic'e 11'de forma verecek. Sağ bekte Salih Dursun'a şans tanıyacak olan İtalyan hoca, savunmanın ortasında ise 19 yaşındaki Koray Günter ile Semih Kaya'yı oynatacak.

Galatasaray bugün Bursaspor'u ağırlarken ara transferde kadroya dahil edilen bazı isimler de Türk Telekom Arena'da ‘Gala' yapacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Cim-Bom'dayabancı kontenjanı boşalmadığı için lisansı Gaziantepspor maçına yetişmeyen İzet Hajrovic bugünkü maçta sahadaki yerini alacak.

Teknik Direktör Roberto Mancini, Bosnalı futbolcuya sağ açıkta görev verecek. Hajrovic, Türk Telekom Arena'da ilk kez taraftarın karşısına çıkacak.

Alex Telles yetişmedi

Aslan'da, Alex Telles'in lisansı ise yetişmedi. Genç oyuncu için uzun süredir Brezilya Futbol Federasyonu'ndan beklenen uluslararası transfer sertifikası gelmeyince TFF'den lisans çıkarılamadı.

Bu gelişme üzerine Mancini'nin sahaya süreceği kadro ve kullanacağı yabancılar konusundaki kararı değişti. Buna göre İtalyan teknik adam, kupa maçındaki gibi takımını 4-4-2 sistemiyle sahaya sürecek. Mancini'nin sürprizi ise Koray Günter olacak. Genç futbolcuile yakından ilgilenen ve idmanlarda Semih Kaya ile beraber stoperde oynatan tecrübeli teknik adamın,sağ bekte yine Salih Dursun'a görev vermesi bekleniyor.

Orta alanda Melo-Selçuk ikilisini kullanacak olan İtalyan hoca, Sneijder'i ise sola yakın oynatacak. Cezası biten Burak Yılmaz ile Drogba ise forvet hattında görevyapacak


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!