comScore

Galatasaray Galatasaray

Inter ile masaya oturuldu!

01 Şubat 2014, Cumartesi 17:34

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Andrea Ranocchia'nın transferi için Inter ile masaya oturdu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Andrea Ranocchia'nın transferi için Inter ile masaya oturdu. Ranocchia için Milano seferi düzenleyen Galatasaraylı yöneticiler, dün akşam saatlerinde Interli yöneticiler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Inter'in "Ranocchia'yı bonservisi ile birlikte verelim" teklifini 10 milyon euroluk talepten dolayı geriçeviren 'kiralık' formülünü devreye sokan Galatasaray, tıpkı Felipe Melo'da olduğu gibi 7 milyon euroluk bonservis bedeli ve 6 aylık 750 bin euroluk kiralama bedelini içeren paketi masanın üstüne koydu.

FELIPE MELO MODELİ 

Inter'in 10 milyon euro satın alma opsiyonunda ısrar etmesi ve'kiralık' teklifine sıcak bakmamasından dolayı pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, Ranocchia ile de anlaşma zemini arıyor. Ranocchia'nın 6 ay İstanbul'a gelmek için 2 milyon euro talep etmesinden dolayı sıkıntı yaşayan Galatasaray Yönetimi, İtalyan savunma oyuncusuna 1 milyon euro garanti ve 20 bin euro damaç başı ücret teklif etti.

INTER BAŞKANI SİNYALİ VERDİ 

Galatasaray ile Inter arasındaki transfer pazarlıkları Milano'da devam ederken; flaş bir açıklama da Inter'in patronu Thohir'den geldi. Thohir, bazı futbolcuların takımdan ayrılmasının gündemde olduğunu ve 2014Dünya Kupası'nda oynamak isteyen futbolculara transfer kolaylığı sağlayacaklarını dile getirdi.

Cagliari ile yaptığı Astori pazarlıklarından olumsuz sonuçalan Galatasaray, 3 Şubat Pazartesi gününe kadar Ranocchia'nın transferini tamamlayamazsa Dany'in Beşiktaş'a transferini de veto edecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!