comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan Drogba riski!

01 Şubat 2014, Cumartesi 11:35

Transfer dönemini hareketli geçiren ve kadrosunu 6 oyuncu ile takviye eden G.Saray'da, merak edilen bir konunun bu dönemde açıklığa kavuşmaması, kafalarda soru işareti yarattı.

Transfer dönemini hareketli geçiren ve kadrosunu 6 oyuncu iletakviye eden Galatasaray'da, merak edilen bir konunun bu dönemde açıklığa kavuşmaması, kafalarda soru işareti yarattı.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda önemli yıldız ve yıldız adaylarını kadrosuna katan Galatasaray'da, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba'nın geleceğinin bu transfer döneminde bitmesi bekleniyordu. Ancak Fildişili yıldız oyuncunun sözleşmesi hakkında kulüpten herhangi bir açıklama gelmedi.

İlerleyen yaşına rağmen Galatasaray'ın en önemli ismi olan ve bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde 24 maçta 9 gole imza atan Drogba'nın geleceğinin sezon sonuna bırakıldığı da gelen haberler arasında. Yapılan girişimlerin sonuç vermemesi üzerine, yıldız oyuncunun geleceğini,sezon sonuna kadar göstereceği performansa göre belirleme kararı alan yönetim daha öne Fildişili isme 1 yıl daha sözleşme uzatma teklifinde bulunmuştu.

CEYHUN DA SORUİŞARETİ

Teknik direktör Roberto Mancini'nin kadroda tutulmasını istediği ve takasta göndermek istemediği isimlerden olan Ceyhun Gülselam'ın da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Galatasaray yönetimi henüz 26yaşındaki oyuncuya sözleşme uzatma teklifinde bulunmazken, yönetimin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sabri için de nasıl bir duruş sergileyeceği henüz netlik kazanmadı.

Galatasaray'daki sözleşmesisezon sonunda bitecek isimler:
Didier Drogba
Ceyhun Gülselam
Sabri Sarıoğlu
Eray İşçan
Ufuk Ceylan
Aykut Erçetin


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!